Bestyrelsesposter

Børsnoterede virksomheder

Bang & Olufsen A/S er grundlagt i 1925 i Struer og er kendt verden over for sit karakteristiske sortiment af kvalitetsaudio-, video og multimedieprodukter, som udtrykker vores vision: Mod til at overskride grænser for at skabe oplevelser, der overrasker og holder. Bang & Olufsen beskæftiger over 2.000 ansatte.

Bang & Olufsen fremstiller en lang række enestående fjernsyn og musiksystemer, højttalere, telefoner og multimedieprodukter, som kombinerer den sidste nye teknologi med en unik tiltrækningskraft. Bang & Olufsen produkter sælges af over 1.000 forhandlere i mere end 100 lande gennem et omfattende netværk af detailforhandlere.

Happy Helper har udviklet en platform, hvor Helpers kan udbyde deres arbejdskraft til rengøring, og Kunder kan booke rengøring. Formålet med Selskabets rengøringsplatform er at gøre Kundernes hverdag nemmere ved at tilbyde, hvad Selskabet betragter som en nem, billig og sikker måde til at booke rengøring af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Happy Helper kræver at alle Helpers går igennem en onboarding process for at sikre, at Kunderne booker verificeret arbejdskraft til at udføre rengøring og Helperne forstår konceptet, hvor de er deres egen chef.

Andre virksomheder

CataCap er en ny dansk kapitalfond, med et endelig kapitaltisagn på ca. 1,1 milliard DKK, der investerer i mindre og mellemstore danske virksomheder, som har et markant udviklingspotentiale og en nyskabende forretningsmodel med langsigtet eksistensberettigelse.
Falcon Fondsmæglerselskab er godkendt af Finanstilsynet, og er en børsnoteret dansk investeringsforening med kundeejede investeringsfonde. Foreningen Falcon Invests rådgiver er Falcon Fondsmæglerselskab A/S, der er ejet af de oprindelige stiftere, som med et stort millionbeløb investeret i Falcon Invest har hånden på kogepladen.
Vi er eksperter i den akademisk anerkendte momentumfaktor og sætter en ære i at tilbyde fair og gennemsigtige vilkår.
Lyngsøe Systems has been at the forefront of the IoT revolution even before the term was coined. For more than 40 years, we have developed and supplied scalable data capture solutions to a wide range of industries all over the world. Lyngsoe LIVE Logistics™ is a comprehensive data capture platform comprising a suite of hardware and software solutions that transforms complex data into operational intelligence throughout your value chain.
Polaris III Invest fondens formål er at fungere som komplementar iPolaris Private Equity K/S. Fonden ledes af en bestyrelse på 3 personer.

Tillidsposter

DanBAN. Formand
Aktive Ejere Næstformand
EBAN. Member of the board and treasurer